Muurisolatie

Spouwmuurisolatie is één van de snelste, makkelijkste en goedkoopste manieren om je huis te isoleren.
En het levert veel voordelen op: een warmer huis, een lagere energierekening en een beter milieu. Een aanrader dus!

We spuiten het isolatiemateriaal vanaf de buitenkant in de gevel. Geen rommel in huis dus! En aan het einde van de dag voelt je huis prettiger:

De muren geven minder kou af, de warmte blijft beter hangen en is beter verdeeld over de ruimte. En je helpt het klimaat omdat je minder gas verbruikt.

Plusparel HR ++
Type woningUitgave
eenmalig
Besparing
€ p.j.*
Besparing
m3 gas p.j.

Tussenwoning

€ 800,00

€ 288,00

320 m³

Hoekwoning
2-onder-1-kap

€ 1.500,00
€ 765,00
850 m³
Vrijstaande woning
€ 2.200,00
€ 1.170,00
1.300 m³

* Gasprijs 90 eurocent per m3 Bron Milieu Centraal
Dit zijn de cijfers voor een gemiddelde woning. Uw situatie kan dus afwijken van het gemiddelde. Woont u in een tussenwoning of een hoekwoning en doen uw buren ook mee met het isoleren van hun woning dan krijgt u beiden korting.
(Vraag naar de voorwaarden)

EPS Parels

Plusparel HR ++

Is de spouw leeg, dus niet gevuld met isolatiemateriaal, dan is het na-isoleren met Plusparel HR++ ideaal. Met deze eps-parels behalen we de hoogst mogelijke isolatiewaarde. Tijdens het aanbrengen worden de eps parels verlijmd waardoor uitzakken van de isolatie niet mogelijk is. Vandaar dat wij 15 jaar garantie geven op dit product!
Foam

Aminofoam

Is de spouw gevuld met isolatiemateriaal (meestal het geval als de woning is gebouw na 1976) en is de spouwmuurvulling: ingezakt, gescheurd of verpulverd, dan is het na-isoleren met AminoFoam ‘de’ oplossing om de isolatie van uw muren aanzienlijk te verbeteren. Als wij het AminoFoam in de spouw injecteren, zoekt het vloeibare schuim alle ongeïsoleerde delen op en dringt door tot in de kleinste naden en kieren. Het oude isolatiemateriaal wordt door het schuim verdringt. Nadat het schuim is gestold, heeft het schuim een nieuwe vormvaste isolatielaag gevormd met een hoge isolatiewaarde. AminoFoam is ook uitermate geschikt voor isolatie van een smalle spouw.
Knauf Isulation Supafil
Knauf Isulation Suprafil is een glaswol, dat in de spouw wordt geblazen. Het product is ontwikkeld en wordt geproduceerd door de firma Knauf, bekend van de grondstoffen voor pleisterwerk, Het materiaal bestaat voor 80% uit gerecycled glas dat wordt aangevuld met zuiver zand. Het product glaswol wordt vooral toegepast vanwege de akoestische demping, wat belangrijk is wanneer er omgevingsgeluiden zijn. Daarnaast heeft het uiteraard ook een uitstekende isolatiewaarde. Wij bieden dit product aan in samenwerking met een partnerbedrijf.